Vi Sætter Strøm til Rekrutteringen i Dine Salgsteams

Vi hjælper ambitiøse salgsvirksomheder med at udskifte svingdørsrekruttering med hyperrelevante salgsprofiler som kommer for at performe.

Vores indledende møde er fuldstændig gratis og uforpligtende.

Vores indledende møde er fuldstændig gratis og uforpligtende.

Statistikker er senest opdateret d. 01.06.2024

KONCEPT

Lad os skabe salgsteams der spiller for at dominere!

Fejlrekruttering er en af de største syndere, når det kommer til at skabe stærke teams der levere endnu stærkere resultater. Det kan både være omkostningsfuldt, tidskrævende, og sætte en stopper for jeres vækstpotentiale.

Hvor andre virksomheder kæmper med de nævnte udfordringer, styre vi vores kunder udenom. Gennem en gennemprøvet proces drevet af erfaring og kompetence, hjælper vi vores kunder med at finde de salgstalenter som passer til deres produkt, virksomhedskultur, og ambitioner. 

Sådan skaber vi resultaterne

Tidseffektiv rekruttering

Fokuser på salgsdriften, og lad os klare resten. Som jeres rekrutteringspartner, tilbyder vi at tage os af hele jeres rekrutteringsprocess, fra screening af potentielle kandidater, til booking af jeres jobsamtaler. 

Kandidatscreening

Vores screening-proces sikre, at I kun modtager hyperrelevante kandidater, som passer til jeres krav og forventninger. Det opnår vi ved at sikre jeres kandidater er egnede gennem forudgående screening-samtaler, hvor vi kortlægger deres kompetencer og erfaringer.

Minimer fejlansættelser

Vi matcher jer med kandidater, som er kommet for at blive. Gennem et velstruktureret screeningforløb, og et nøje udvalgte profiler fra vores kartotek af kandidater, minimerer vi jeres risiko for fejlansættelser.

Kompetence og tryghed

Vores rekrutteringsproces, er meget mere end et par screeninger og annoncer. Vores proces er præget af personlig kommunikation, og forståelse for både salgsbranchen og jeres virksomhed. Vores team lever og ånder for salg, og det gennemsyrer hele vores tilgang til din rekruttering.

Forventningsafstemning

Vi ved at en succesfuld rekrutteringsproces, kommer fra en grundig forventningsafstemning hvor vi taler samme sprog. Derfor starter vores samarbejder altid med en onboarding workshop, hvor vi giver os tid til at få kortlagt jeres ønsker og forventninger, samt give jer et transparent billede af jeres muligheder.

Kultur og værdier

Den rette sælger er mere end blot et prangende CV. Vi ved at et langsigtet match til din virksomhed ikke blot afhænger af om kandidaten har de rette kompetencer, men også om de passer til jeres virksomheds kultur og værdier. Derfor tilpasser vi altid jeres rekruttering så i mødes af kandidater der passer perfekt til jeres behov og forventninger.

Vores løsninger

01

Ambassadør-Pakken

Lad os håndtere alt forarbejdet i rekrutteringsprocessen. Det eneste du skal bruge tid på er jobsamtalerne og onboardingforløbet. Sammen ligger vi en plan for hvor mange medarbejdere i ønsker at ansætte indenfor en tidsramme.

+ Contentproduktion

+ Employer Branding

+ Målrettet Headhunting

+ Betalt annoncering

+ Forudgående kandidat-samtaler

+ Screening-samtaler

+ Leads fra intern database

+ Automatiseret outbound sourcing

+ Opsætning af ansøger-pipeline

+ Ubegrænset antal sælgere

02

Den ekstra kanal

Lad os supplere jeres eksisterende rekruttering. Med os som ekstra kanal, får I mulighed for at sætte ekstra tempo på jeres eksisterende rekruttering, og finde frem til bedre sælgere på kortere tid.

+ Målrettet Headhunting

+ Leads fra intern database

+ Opsætning af ansøger-pipeline

+ Forudgående kandidat-samtaler

+ Screening-samtaler

Sådan starter vores samarbejde

Fysisk Onboarding Workshop.

Vi afholder en fysisk onboarding workshop, hvor vi gennemgår jeres nuværende rekrutteringsprocesser, og agerer fluen på væggen en hel dag på kontoret.

Kortlægning af fremtidsmål.

Vi kortlægger jeres rekrutteringsmål og definerer de muligheder og udfordringer der skal tages højde for under processen.

360º perspektiv & Strategi.

Vi ser på jeres rekruttering som en samlet helhed og udarbejder jeres strategi baseret på ærlig sparring og research.

CASES

2 Nyansatte Lukkede Kunder for Over 1 Million kr. i Prøveperioden

Læs mere om hvordan at vores ansættelse af kun 2 network advisors førte til en omsætning på +1.000.000 million kr. på blot 60 dage.

Et lille udpluk

Vi skaber 5-stjernede oplevelser

4.8/5 stjerner, baseret på 54+ anmeldelser fra

KONTAKT

Find Dine Næste Topsælgere!

Book et gratis og uforpligtende sparringsmøde om jeres rekruttering og find ud af om vi er et match.

da_DKDanish

For virksomheder

Lad os hjælpe jer med rekrutteringen

Book et gratis og uforpligtende sparringsmøde om jeres rekruttering og find ud af om vi er et match.