Om Bedri Consulting

VORES MISION

Lad os sammen skabe hold, der ikke bare spiller for at vinde – men for at dominere.

 I en branche fyldt med store løfter og skuffende resultater, er vores mission simpel. Vi ønsker at skabe det førende rekrutteringsbureau for salgsorganisationer, hvor både kandidat og virksomhed er i centrum.

Vores værdisæt

01

Commitment

Vores commitment er i centrum for alt hvad vi gør, og alt hvad vi forventer. For at vi kan hjælpe vores kandidater med at lande den rette stilling, så er commitment og dedikation en central del af forløbet. Det samme gør sig gældende for de virksomheder vi arbejder med. Vi ønsker at skabe langsigtede partnerskaber i salgsbranchen, og vi kan garantere at vi altid er committede om vores mål, både for kandidater og virksomheder.

02

Ambassadørskab

Når vi indgår i et samarbejde med både virksomheder og kandidater, så er vi mere end blot en supportlinje. Vi er ambassadører for begge sider af bordet, og vores fornemmeste opgave er at bygge matches og kommunikation baseret på tillid og respekt. Rekrutteringsprocessen er altid en tillidserklæring, og vi har altid i sinde at sætte mening bag ordene.

03

Innovation

Vi tror på kraften i kontinuerlig forbedring. Vi puster nyt liv i vores rekrutteringsprocesser, ved konstant at udfordre og gentænke det traditionelle og etablerede. På den måde finder vi unikke løsninger og hæver baren for branchen.

Du skal ikke vælge os hvis du blot ønsker middelmådige resultater eller en leverandør til blot at oprette jobannoncer på autopilot. Vælg os, hvis du ønsker at samarbejde med en ekstern rekrutteringspartner, som nærmest føles som et in-house team. Specialister, der har ekspertise inden i netop salgsbranchen og er dedikerede til at løfte rekrutteringen i dine salgsafdelinger.

Yousef El-Bedri

CEO & Founder hos BEDRI Consulting

FIND JOB

Tag Det Næste Skridt i Din Salgskarriere

Leder du efter dit første eller sidste salgsjob? Uanset hvad kan du være sikker på, at vi står klar til at hjælpe dig med at tage næste skridt i din salgskarriere, og lande drømmejobbet. 

Kom igang ved at vælge din jobsituation herunder, og svar på 6 hurtige spørgsmål, og find dit næste salgsjob gennem os – gratis, uforpligtende og fortroligt.

 

Hvad er din jobsituation?

da_DKDanish

Aktivt søgende

Tag næste skridt i din salgskarriere

Svar på 6 hurtige spørgsmål, og find dit næste salgsjob gennem os – gratis, uforpligtende og fortroligt.

Gir' du et ring? +45 53 27 60 10

Upload af ansøgning & CV (frivilligt),

Passivt søgende

Bliv klogere på dine muligheder

Svar på 6 hurtige spørgsmål, og bliv holdt opdateret på potentielle karierremuligheder – gratis, uforpligtende og fortroligt.

Gir' du et ring? +45 53 27 60 10

Vælg den sætning der beskriver din jobsituation bedst:
Upload af ansøgning & CV (frivilligt),