Er det tid til forandring?

Ønsker du en bedre løn, kortere arbejdsdistance, eller blot nye udfordringer i salgskarrieren? Så er du ikke alene.
9 ud af 10 kandidater er åbne for nye udfordringer eller søger aktivt andre karrieremuligheder. Uanset hvad der driver dig, står vi klar til at hjælpe.

Det er både gratis og uforpligtende at søge sit næste salgsjob gennem os.

Det er både gratis og uforpligtende at søge sit næste salgsjob gennem os.

1.548

Kandidater håndteret

4.8

Stjerner på Trustpilot

466

Afholdte screeningsamtaler

Jeg stod efter nogle år i salgsledelse og søgte nye udfordringer. Hvilket var svært med de krav jeg havde sat for mig selv. Men efter kun 2 ugers søgning var jeg igang med 3. Og 4. led i ansættelsesprocessen i en ny virksomhed. Selvom jeg havde store krav der virkede uoverskuelige for mig selv, så formodede Yousef (stifter) at finde det korrekte match med en passende stilling. Økonomiske krav og mulighed for personlig udvikling, hvilket ellers syntes og være umuligt. Kæmpe cadeau til ham.

SEBASTIAN HANS SANMARTIN NIELSEN

Network Advisor hos F5 ApS

VORES KONCEPT

Rekruttering til Salgsbranchen

Med erfaring fra mere end 1.400 rekrutteringer, og et team bestående af tidligere sælgere med kompetencer indenfor HR og ledelse, har vi skabt den optimale rekrutteringsproces for at matche kandidater og salgsvirksomheder.

Sådan skaber vi resultater for vores kandidater

01

Hurtig eksekvering

Tempoet i salgsbranchen er højt, og din tid er værdifuld. Derfor er vores mål er altid at du får afklaring på din ansøgning inden for 14 dage. Det mål når vi med en effektiv kommunikation og planlægning fra A til Z.

02

Stærkt netværk

Som en del af vores kandidatkartotek, åbner du op for en vej ind til kernen af salgsbranchen. Med et etableret netværk blandt de mest fremtrædende salgsvirksomheder i Danmark, har vi en unik mulighed for at spotte din næste karrieremulighed, før den lander på jobportalerne.

03

Kvalitetstjek

Vi sælger ikke blot varen og lukker døren bag os. Den rådgivning og sparring som du modtager under ansøgningsforløbet fortsætter efter din ansættelse, hvor vi løbende følger op for at sikre at du trives i din nye rolle. Har du spørgsmål eller udfordringer med din nye stilling, står vi altid klar til at vejlede dig.

04

Personlig proces

De bedste matches mellem kandidater og salgsvirksomheder, kommer fra en personlig proces. Derfor er vi aktivt involveret i hele processen, og har både løbende dialog med dig og ledelsen hos din fremtidige arbejdsplads.

05

24/7 Support

Vi forstår at processen bag et jobskifte kræver diskretion.
Vi er her for at vinde sammen med dig. Derfor er vi altid med dig gennem hele forløbet, og står klar til at besvare dine spørgsmål og løse dine udfordringer.

06

Fuldt Fortroligt

Vi forstår at processen bag et jobskifte kræver diskretion. Derfor er vores kontakt altid absolut fortrolig, og deles ikke med tredjepart, udover de virksomheder du ansøger hos. Læs mere om vores tilgang I vores GDPR- & privatlivspolitik.

Ansøgningsforløbet

STEP 01

Udyld vores uforpligtende ansøgningsformular

Første skridt i vores rekrutteringsproces er at at svare på 6 simple spørgsmål via. kontaktformularen her på hjemmesiden. Så snart du har indsendt formularen, er du registreret i vores rekrutteringssystem og modtager en bekræftelsesmail på din tilmelding.

Bemærk: Uanset om du aktivt søger ny stilling eller bare vil øremærkes til fremtidige stillinger, er du havnet det rigtige sted.

3 MIN

STEP 02

Tag en snak med os om dine karrieredrømme

Er der potentiale for et match med en ledig stilling, vil vi kontakte dig telefonisk for at booke en screeningssamtale. Under vores screening tager vi en uformel dialog om dine forventninger, ambitioner og ønsker.

20 MIN

STEP 03

Kom til samtale med din potentielle arbejdsgiver

Matcher din profil stillingen, vil du blive inviteret til en samtale med den relevante salgsleder. Under samtalen vil I dykke ned i dig som profil, og du præsenteres for virksomheden og stillingen. Efter samtalen træder vi tilbage og følger med på sidelinjen. Har du spørgsmål eller udfordringer i denne del af processen, står vi klar til at hjælpe.

INDENFOR 14 DAGE

STEP 04

Ansættelse, Afslag
og evaluering

Efter der er truffet beslutning for om du og virksomheden er et match, står vi klar til at følge op og evaluere processen sammen med dig.

INDENFOR 30 DAGE

FIND JOB

Vi håber kun at se vores kandidater én gang

Salgsbranchen er ofte en svingdørsbutik, hvor der er langt mellem ideelle matches mellem kandidater og virksomheder. Vi er her, for at ændre den tilstand.

Vi tror på at de største salgstalenter skabes gennem den rette rekruttering, hvor det første valg muligvis ikke altid er det bedste. Derfor er vores ambition også altid at skabe langsigtede og bæredygtige matches mellem kandidater og virksomheder.

Svar på 6 korte spørgsmål, og find dit næste salgsjob.

Hvad er din jobsituation?

CASES

Læs om vores kandidatoplevelser

Dyk ned i processen bag vores rekrutteringsforløb, og find ud af hvordan vi har hjulpet vores kandidater med at tage næste skridt i deres salgskarriere.

Vi skaber 5-stjernede oplevelser

4.8/5 stjerner, baseret på 54+ anmeldelser fra

FIND JOB

Tag Det Næste Skridt i Din Salgskarriere

Leder du efter dit første eller sidste salgsjob? Uanset hvad kan du være sikker på, at vi står klar til at hjælpe dig med at tage næste skridt i din salgskarriere, og lande drømmejobbet. 

Kom igang ved at vælge din jobsituation herunder, og svar på 6 hurtige spørgsmål, og find dit næste salgsjob gennem os – gratis, uforpligtende og fortroligt.

Hvad er din jobsituation?

da_DKDanish

Aktivt søgende

Tag næste skridt i din salgskarriere

Svar på 6 hurtige spørgsmål, og find dit næste salgsjob gennem os – gratis, uforpligtende og fortroligt.

Upload af ansøgning & CV (frivilligt),

Passivt søgende

Bliv klogere på dine muligheder

Svar på 6 hurtige spørgsmål, og bliv holdt opdateret på potentielle karierremuligheder – gratis, uforpligtende og fortroligt.

Vælg den sætning der beskriver din jobsituation bedst:
Upload af ansøgning & CV (frivilligt),