Nyansat

Lukkede én kunde for 204.000 kr. på 21 dage.

På blot 21 dage inde i sin nye ansættelse hos Business Institute Denmark, lukkede Lucas en kundeaftale på 204.000kr. Læs med om processen bag rekrutteringen herunder.

5 samtaler

For at få afstemt kompetencer, mål og potentielle stillinger, blev der i alt afholdt 5 samtaler med både Bedri Consulting og hans fremtidige arbejdsplads, Business Institute Denmark.

204.000 kr.

Efter en hurtig og effektiv opstart, stod det allerede klart og tydeligt at Lucas var det helt rette match. Med et initiativrigt og drevent mindset viste resultaterne sig hurtigt, og indenfor 21 dage havde Lucas allerede lukket en større kunde på 204.000kr.

unik profil

Med erfaring som selvstændig ejer af sit eget marketingbureau, var Lucas særdeles egnet til rollen, og kunne hurtigt trække på sine erfaringer med disciplin, selvstændighed og ansvar.

BAGGRUND

Ung, men sulten og erfaren

Lucas Jansson er en alsidig sælger med erfaring fra forskellige brancher, hvilket har beriget ham med unikke perspektiver og indsigter i flere markeder. Hos Web-Koncept A/S siden 2023, har han hjulpet SMV’er med at øge deres online vækst gennem responsive hjemmesider og Google-optimering.

Tidligere hos Custom by Dam ApS, arbejdede han med et bæredygtigt juicekoncept, hvor han stod for salg, kundeservice, og SoMe.

Som stifter af HolmeMedia, skabte han vækst for e-handelsvirksomheder via betalt annoncering.

Desuden har han også erfaring med import af luksusbiler og har arbejdet i detail- og fitnessbranchen.

Disse varierede erfaringer bliver nu forløst i hans ansættelse hos Business Institute, hvor han bringer en rigdom af indsigt og innovation til sit nye team.

PROCESSEN

Matchmaking

Gennem hele processen, sikrede vi at Lucas og Business Institute både var et match på de professionelle, samt personlige forventninger og målsætninger.

01

Transparent behovsafstemning

Under vores indledende fortalte Lucas, at han sætter en stor værdi i at kunne have et personligt bånd med sin leder, og forventer at modtage den respekt, han selv udviser på sin arbejdsplads. Disse værdier blev taget med helt fra screening til de fysiske jobsamtaler.

02

Fremtidsorienterede karrierevalg

Lucas har ambitioner om at han vil skabe sit eget i fremtiden, og derfor er det lige nu vigtigt at få tilegnet sig en masse relevant erfaring, viden og indsigt. De ambitioner har han fået mulighed for at pleje gennem sin nye stilling, hvor initiativ og drive belønnes.

03

Rapport & tillid

Et særligt træk ved Lucas, var hans evne til at bygge rapport og tillid, hvilket allerede kom til udtryk under hans møder med os og Business Institute Denmark. Her er der tale om en kandidat, hvor ærlighed og oprigtighed er i fokus, hvilket skabte en grobund for et match på både kompetencer og virksomhedskultur.

Jeg blev kontaktet af Yousef, der hjalp mig med at finde jobbet, da han mente, at min profil passede perfekt til den stilling, jeg blev tilbudt! Det var en fornøjelse at være under hans vinger i den korte periode. Alt forløb glat fra start til slut, og jeg kan klart anbefale hans assistance til andre!

Lucas Holme Jansson

Student Advisor hos Business Institute

FIND JOB

Tag Det Næste Skridt i Din Salgskarriere

Leder du efter dit første eller sidste salgsjob? Uanset hvad kan du være sikker på, at vi står klar til at hjælpe dig med at tage næste skridt i din salgskarriere, og lande drømmejobbet. 

Kom igang ved at vælge din jobsituation herunder, og svar på 6 hurtige spørgsmål, og find dit næste salgsjob gennem os – gratis, uforpligtende og fortroligt.

 

Gir' du et ring? +45 52 51 69 87

Hvad er din jobsituation?

da_DKDanish

Aktivt søgende

Tag næste skridt i din salgskarriere

Svar på 6 hurtige spørgsmål, og find dit næste salgsjob gennem os – gratis, uforpligtende og fortroligt.

Upload af ansøgning & CV (frivilligt),

Passivt søgende

Bliv klogere på dine muligheder

Svar på 6 hurtige spørgsmål, og bliv holdt opdateret på potentielle karierremuligheder – gratis, uforpligtende og fortroligt.

Vælg den sætning der beskriver din jobsituation bedst:
Upload af ansøgning & CV (frivilligt),