Plutonic Media

Business Developer ansat på under 30 dage.

I November 2023 startede vi et ambitiøst projekt med Plutonic Media, om at finde den ideelle Business Developer Representative på rekordtid. Læs om hvordan at vi nåede målet på under 30 dage, og gjorde det endelige valg mellem potentielle kandidater til et luksusproblem.

11 Shortlistings

Gennem projektet har vi sourcet 11  relevante kandidater, og shortlistet dem i Plutonics interne pipeline.

9 Screeninger

Vi har afholdt 9 screeningssamtaler med de kandidater som havde den mest relevante baggrund på både kompetencer og værdisæt. Screening foregik på virtuelle møder mellem kandidat og os.

3 JOBSAMTALER

Vi præsenterede 3 kandidater, som gennem vores screening viste sig at være perfekte matches til rollen som Business Developer Representative, og de kompetencer som rollen kræver.

BAGGRUND

Kvantitet over kvalitet

Siden 2019 har Plutonic Media positioneret sig som et af Danmarks mest prominente markedsføringsbureauer, og som en af de førende indenfor SEO, Google Ads og Paid Ads, er de en virksomhed i vækst.

Derfor var målet for vores samarbejde klart: At tiltrække sælgere med passion for markedsføring, som trives i et arbejdsmiljø hvor ambitionerne er store, og gode resultater hyldes uden omslag.

Den ideelle kandidat for Plutonic Media var ikke blot en drivkraft for deres salgsafdeling, men en passioneret medarbejder der kunne være med til at forme afdelingens fremtid og bringe innovative idéer til bordet, når det handler om at accelerere teamets vækst.

Med konkurrencedygtig grundløn, provision uden loft, klare karriereveje og adgang til den branchens bedste coaching, er Plutonic Media uden tvivl en særdeles attraktiv arbejdsplads inden for branchen – Derfor handlede det især om kvalitet og ikke kvantitet af ansøgere.

Gennem en detaljeret vurdering af kandidaternes kompetencer, tekniske indsigt, relationsopbyggende evner, og dedikation til salgsfaget, sikrede vi at kun de mest kompetente kandidater blev præsenteret for Plutonic Media.

PROCESSEN

Selektivt Udskilningsløb

Gennem hele processen, sikrede vi at de kandidater som Plutonic blev præsenteret for, var hyperrelevante, og udviste stor dedikation og engagement, allerede inden deres første samtale med virksomheden.

01

Fleksibelt & effektivt

Da målet for rekrutteringen var at skabe et hurtigt men kvalitetspræget resultat, var det nødvendigt at vi hurtigt fik skabt et tydeligt billede af hvordan hverdagen hos Plutonic Media så ud. Derfor startede projektet med et onboardingmøde, efterfulgt af en hel dag hvor vi fik overblik over hvordan hverdagen så ud på kontoret. Efter denne onboarding kunne Plutonic’s teamleder slippe tøjlerne og fokusere på deres salgsdrift, imens vi klarede resten.

02

Præcision & forståelse

Med en klar forståelse for Plutonic Media’s unikke virksomhedskultur og kompetencemæssige behov, udviklede vi en skræddersyet screeningproces, som garanterede en næsten fejlfri vurdering af kandidatmatches. For processen betød det, at vi havde komplet overblik over om kandidaternes kompetencer og værdier passede med virksomhedens, allerede inden de første samtaler blev afholdt. Resultatet var en strømlinet integration af nye medarbejdere, som hurtigt kunne styrke teamets samlede præstationer.

03

Fundament
for vækst

Udover at finde det perfekte team-medlem til at besætte deres åbne stilling, har vi skabt et solidt fundament for fremtidige rekrutteringsrunder. Det har vi gjort ved at shortliste de fremhævede kandidater, så Plutonic allerede har et overblik over interesserede talenter når nye behov opstår.

Yousef leverede en eksemplarisk rekrutteringsindsats, der oversteg vores forventninger. Hans professionelle og effektive tilgang resulterede i at finde den perfekte kandidat på rekordtid – under en måned. Yousef imponerede os med sin evne til at forstå vores behov og filtrere gennem kandidater med præcision. Hans engagement, kommunikation og ekspertise gjorde hele processen gnidningsløs. Fem stjerner til Yousef for en enestående indsats!

Kevin elias hansen

Head of Business Development hos Plutonic Media

KONTAKT

Find Dine Næste Topsælgere!

Book et gratis og uforpligtende sparringsmøde om jeres rekruttering og find ud af om vi er et match.

da_DKDanish