F5 Networking

5 Network Advisors Ansat på 5 måneder

Læs hvordan vi både sourcede, headhuntede, pre-kvalificerede, screenede, samt ansatte 5 network advisors til F5 på blot 5 måneder, inklusiv 2 ugers onboarding.

62 KANDIDATER

For at sikre de helt rette matches til F5, arbejdede vi med 62 kandidater som blev shortlisted gennem F5’s interne pipeline. 

39 Screeninger

For at sikre at kandidaterne som blev sendt videre til F5, var de hyperrelevante matches som vi altid har ambitioner om at levere, blev 39 af vores kandidater screenet vha. online møder.

20 JOBSAMTALER

Ud fra de indledende processer, blev den samlede kandidatgruppe skåret ind til de 20 kandidater, som vi mente var de bedste matches for F5, både som performance virksomhed, samt som et team der vægter virksomhedskulturen højt.

BAGGRUND

Ekstra skarp sourcing og screening

Man kan ikke sige networking uden at sige F5.
F5 Networking er eksperter i at facilitere unikke netværksmuligheder og uddannelsesmuligheder, der giver ledere det værdifulde rum til at diskutere udfordringer og problemer, som de oftest har svært ved at adressere internt i deres egne organisationer.

Siden deres stiftelse i 2013, har F5 oplevet en kontinuerlig vækst, og med et dynamisk team på næsten 50 personer er ambitionerne større end nogensinde. 

 

Men hvordan rekrutterer man de næste nøgletalenter til et passioneret team, og en klart defineret virksomhedskultur?

 

Vores samarbejde med F5 havde et klart mål: At intensivere deres rekruttering og finde top talenter, som er klar til at forhandle med en række af landet største beslutningstagere fra danske og internationale selskaber og organisationer.

 

I vores optik opstår de bedste ansættelser, når både virksomheden og medarbejderen har et matchende værdisæt. Derfor var det en essentiel del af vores rekrutteringsproces, at finde kandidater, som trives i et high-performance miljø, og nyder udfordringen ved at skabe værdibaseret relationsskabende salg.

 

Med store ambitioner for både kompetencer og værdisæt hos sine kandidater, var det derfor afgørende at både screening og sourcing blev eksekveret skarpt.

Derfor blev der udelukkende screenet ultrarelevante kandidater som gav stærke indikationer på at være et match med F5’s performanceforventninger og værdisæt.

I selve screeningen, var især forventningsafstemningen i centrum. Både kandidatens og virksomhedens tid er dyrebar, så derfor var vores screening baseret på at spille med åbne kort om kompetencer, krav og ambitioner ved en eventuel ansættelse.

PROCESSEN

Selektivt Udskilningsløb

Gennem hele processen, sikrede vi at de kandidater som F5 blev præsenteret for, var hyperrelevante, og udviste stor dedikation og engagement, allerede inden deres første samtale med virksomheden.

01

Langsigtet rekrutttering

En klassisk faldgruppe for salgsbranchen er, at kandidaterne hopper fra gennem den indledende proces, eller laver et ‘no show’. Begge dele er udfordringer der kan forsinke budgetrammen der er sat for salgstallene, og resultere i en forhastet lappeløsning for den fremtidige rekruttering.
Med en struktureret proces, hvor der blev dedikeret tid til forarbejdet, undgik vi målrettet disse faldgrupper i forløbet.

02

Dedikation & Engagement

At finde de rette kandidater, kræver mere end blot en leadliste. Derfor arbejdede vi målrettet mod at præsentere F5 for et kvalificeret ansøgerfelt, hvor dedikation er en selvfølge, og hvor der allerede inden jobsamtalen var et højt drive og engagement i rollen fra kandidaterne.

03

Kulturbærende kandidater

F5 har skabt et arbejdsmiljø med højt til loftet, og plads til både det uformelle og det professionelle. Deres fundamentale mindset er baseret på at salg skal være sjovt, hvilket gennemsyre hele deres team. Derfor var det også essentielt, at deres kandidater ikke blot havde kompetencerne til at løfte stillingen, men også et værdisæt der matchede virksomhedens, og sikrede at kandidaterne ville indgå naturligt i det miljø som har dybe rødder i F5.

En afgørende faktor for, at samarbejdet med Bedri Consulting har været en succes, er, at Bedri Consulting har investeret tid og energi i at forstå vores virksomhedskultur og dermed lykkes med at rekruttere salgskandidater til F5 ApS. De agerer som ambassadører over for vores fremtidige medarbejdere og repræsenterer vores brand, og de har formået at løse en ressourcetung rekrutteringsopgave for os.

Ronnie Pedersen

Head of Operations & Partner hos F5

KONTAKT

Find Dine Næste Topsælgere!

Book et gratis og uforpligtende sparringsmøde om jeres rekruttering og find ud af om vi er et match.

da_DKDanish