nyansat

747.000 kr. på kun 60 dage.

Mød Sebastian. Da Sebastian kom i kontakt med os, var han fuldkommen uerfaren i telebranchen, og havde hverken prøvet kræfter med netværkssalg, ledelsessalg eller uddannelsessalg. Sebastian havde dog en ambition om at tage næste skridt i sin karriere, og indfri sine økonomiske og personlige målsætninger.

6 samtaler

For at få afstemt kompetencer, mål og potentielle stillinger, blev der i alt afholdt 6 samtaler med både Bedri Consulting og hans fremtidige arbejdsplads, F5.

747.000 kr.

Allerede fra start, var det tydeligt at F5 var det helt rette match, for at indfri hans fulde potentiale. Med et ambitiøst årsmål baseret på at slå sin leders omsætningsrekord var stilen lagt, og på nuværende tidspunkt er Sebastian allerede over 57% på vej mod at indfri sit mål og slå afdelingsrekorden.

60 DAGE

Sebastian beviste, at det ikke altid er CV’et der definere om du er en rette kandidat i salgsbranchen. På bare 60 dage har Sebastian vist sig som en uvurderlig del af teamet på sin nye arbejdsplads.

BAGGRUND

Personlig passion og professionelt drive.

Efter 4 år i salgsledelse for fysiske butikker, søgte Sebastian nye udfordringer. Han vidste at han ville tage sin karriere i salgsbranchen til det næste niveau, men hans egne krav var høje, og processen var uoverskuelig.

Men hvem er Sebastian egentlig?
Fra vores indledende samtaler, vil vores bedste beskrivelse af ham være: ambitiøs, stræbende, og dreven.

Gennem sin karriere har han aldrig været bleg for at tage de ekstra timer der skulle til, for at skabe ekstraordinære resultater, og har til følge fået til ansvar at åbne Power’s største butik i Danmark.

Under vores screening udtalte Sebastian ‘’Jeg lever for at arbejde, jeg arbejder ikke for at leve.’’

Han vidste at han i fremtiden ville arbejde sig mod administrativ ledelse, og havde en klar vision om at bruge de næste par år på at blive klædt så godt på til fremtiden som muligt.

Derfor var det for os, oplagt at tænke F5 ind i billedet.

F5 er specialister indenfor at skabe stærke relationer melle ledere og specialister gennem skræddersyede netværker til landets førende beslutningstagere.

Deres ideologi med deres medarbejdere er at: Ledelsesrollen er noget du selv tager. Kan du lede dig selv, ansætte dine egne medarbejdere, jamen så kan du også blive leder.

I vores optik kunne et bedre match til Sebastians ambitioner ikke findes.

PROCESSEN

Flueben hele vejen rundt

Gennem hele processen, sikrede vi at Sebastian og F5 både var et match på de professionelle, samt personlige forventninger og målsætninger.

01

Socialt match

For F5 vægter det højt, at deres medarbejdere både er performers, men også kulturbærere for virksomheden. Et team er kun så stærkt som de medarbejdere der udgør det, og derfor er det vigtigt at man er en holdspiller. Med sine 2 år som salgsleder hos Power, samt en ekstrovert og social personlighed, passede Sebastian perfekt ind i deres værdisæt.

02

Passioneret for produktet

Et af Sebastians vigtigste punkter var, at produktet han arbejdede med var relevant for ham og hans egen karriereudvikling. Han mener selv, at de produkter man selv kan repræsentere med autenticitet, er dem som ender med at skabe mest værdi for både kunden, sælgeren og virksomheden. Her passede F5’s produkt perfekt ind hos Sebastian som sælger.

03

Dedikation hele vejen

En vigtig faktor for hele forløbets succes, var Sebastians egen dedikation og tilgang til forløbet. I salgsbranchen ser man desværre ofte kandidater, som blot skal skynde sig at få fat i et job, og derfor kan have tendens til at oversælge sig selv i jagten på et hurtigt match,  i stedet for det rette match. Her viste Sebastian klart hvor han stod. Han viste at han ikke var bange for at lave rugbrødsarbejdet, og han vidste at han ikke kom sovene til tingene.

Jeg stod efter nogle år i salgsledelse og søgte nye udfordringer. Hvilket var svært med de krav jeg havde sat for mig selv. Men efter kun 2 ugers søgning var jeg igang med 3. Og 4. led i ansættelsesprocessen i en ny virksomhed. Selvom jeg havde store krav der virkede uoverskuelige for mig selv, så formodede Yousef (stifter) at finde det korrekte match med en passende stilling. Økonomiske krav og mulighed for personlig udvikling, hvilket ellers syntes og være umuligt. Kæmpe cadeau til ham.

Sebastian Hans Sanmartin Nielsen

Network Advisor hos F5

FIND JOB

Tag Det Næste Skridt i Din Salgskarriere

Leder du efter dit første eller sidste salgsjob? Uanset hvad kan du være sikker på, at vi står klar til at hjælpe dig med at tage næste skridt i din salgskarriere, og lande drømmejobbet. 

Kom igang ved at vælge din jobsituation herunder, og svar på 6 hurtige spørgsmål, og find dit næste salgsjob gennem os – gratis, uforpligtende og fortroligt.

 

Hvad er din jobsituation?

da_DKDanish

Aktivt søgende

Tag næste skridt i din salgskarriere

Svar på 6 hurtige spørgsmål, og find dit næste salgsjob gennem os – gratis, uforpligtende og fortroligt.

Upload af ansøgning & CV (frivilligt),

Passivt søgende

Bliv klogere på dine muligheder

Svar på 6 hurtige spørgsmål, og bliv holdt opdateret på potentielle karierremuligheder – gratis, uforpligtende og fortroligt.

Vælg den sætning der beskriver din jobsituation bedst:
Upload af ansøgning & CV (frivilligt),